Job Details

TAKAFUL AGENT - PROTECTLIFE

Date Posted: Jul 24, 2020
Monthly Salary: 3000 MYR - 10000 MYR

Job Description

Assalamualaikum. Kami adalah Usahawan Prudential BSN Takaful.Kami dari Agensi Muqmeen Group.Agensi Bumiputera yang terbesar di Malaysia,Alhamdulillah. Kami sedang mencari bisnes partner baru sama ada Fulltime atau Part time, lelaki atau wanita yang berusia antara 24-40 tahun. Kami akan sediakan kelas latihan percuma yg akan diajar oleh sahabat-sahabat yang berpengalaman dan yang telah terbukti berjaya. Agensi kami, Alhamdulillah mempunyai cawangan di seluruh negeri. Bisnes ini bukan bisnes makan gaji.Bukan office hour. Masanya kita yang tentukan. Cuma, kita bekerja bersama-sama agar berjaya bersama dengan suasana yang cukup happy dan ceria. Sebagai Islam, bisnes ini amat sesuai kerana kita boleh berbisnes antara waktu solat setiap hari, sebab, masa kita sendiri yang tentukan. Jadi, rezeki berkat,keluarga harmoni,InsyaAllah. Pada yang suka melancong, ini lah bisnes yang sangat sesuai.Kerana company akan bagi kita melancong ke seluruh negara secara PERCUMA. Anda juga boleh bawa sekali family anda. Yang paling PENTING, dari bisnes takaful ini, incomenya cukup luarbiasa. Kita akan dapat income sebulan 2 kali. Bonus pun kita akan dapat setahun 2 kali. Berapa yang anda nak? Terpulang pada anda. "Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu, melainkan mereka sendiri yang mengubahnya." Ramai juga yang tak tahu, bisnes takaful ini ada pencen jugak. Bukan yang hanya kerja dengan kerajaan sahaja tau... Apa-apa pun kita akan berbincang dan tolong menolong dari masa ke semasa untuk kita lebih faham.Tak faham,boleh tanya jer..InsyaAllah kami bantu. Kelas untuk rakan bisnes baru kan ada.Jadi, belajar dan tanya sahaja kiranya ada yang tak faham. Hope Allah bagi kita semua kaya dan berjaya dunia akhirat.InsyaAllah. Mohd Nazim bin Mohd Azmi


Skills Required

Related Jobs

Kajang, Selangor, Malaysia

Job Detail

  • Location
    Kajang, Selangor, Malaysia
  • Company
  • Type
    Full Time
  • Career Level
    Intern/Student
  • Positions
    1
  • Experience
    2 Year
  • Gender
    No Preference
  • Degree
    Matriculation/O-Level/Sijil Pelajaran Malaysia
  • Apply Before
    Jan 20, 2021
About MyJobs
Contact Us
F-LG-01, Neo Damansara, Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia